Telefon: N95-2
Wersja FW: v.35 H@cekd
Pojemność: 8GB
Kolor: Czarna
Sieć: Plus GSM Pomógł: 44 razy Wiek: 20 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 3569 Piwa: 18429/46 Skąd: Lubuskie
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 00:39 Quake 2
Instalacja Quake 2 na symbiana s60v3
1. Instalujemy "pips_s60_1_2_SS"
2. Następnie instalujemy "quake2_v101_armv6_fpu"
- obydwa pliki
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomosc zostala ukryta, aby ja przeczytac nalezy sie zalogowac
3. Na karcie pamięci tworzymy folder "quake2"
4. W stworzonym folderze "quake2" tworzymy kolejny folder "baseq2"
5. Następnie całą zawartość folderu "PLIKI" kopiujemy do stworzonego na karcie pamięci folderu "baseq2"
- folder PLIKI
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomosc zostala ukryta, aby ja przeczytac nalezy sie zalogowac
6. Uruchamiamy grę Quake 2 którą wcześniej zainstalowaliśmy (widnieje ona w folderze aplikacje).
7. Cieszymy się grając w Quake 2
GRA DZIAŁA NA 100% Jeżeli będziesz postępować zgodnie z instrukcją NA PEWNO zadziała !!! W razie czego pisać - postaram sie pomóc :)
UWAGI:
* gra włancza się na początku bardzo głośno, ale można ja ściszyć w ustawieniach
* jest muzyka i filmy więc nic nie trzeba dogrywać
* cała gra zajmuje poniżej 200MB
* wszystko instalujemy na karcie pamięci (bez wyjątków)
* gra testowana na N95-1 na softach 20.0.015 oraz na 21.0.016 (jeżeli masz starszą wersje oprogramowania zalecam aktualizacje)
* może sie zdażyć ze któryś z plików z punktu 1 lub 2 będzie wymagał podpisania - więc trzeba go będzie podpisać * może sie zdażyć tak że gra sie nie uruchomi wogóle - wtedy zmieniamy w ustawieniach język na Angielski, tel sie restartuje i gra powinna działać. (z tym problemem raczej nie powinniście mieć styczności)
Sterowanie w grze:
LSK = return / jump
RSK = esc
Joystick = w tył/do przodu/obrób na boki
* + Joystick = pochylenie w dół lub do góry
# = sidestep
c = zmiana broni
zielona słuchawka = wyrównanie poziomu widoku
volume up/down = look around/sidestep
Ostatnio zmieniony przez Damian Pią 21 Maj, 2010 01:50, w całości zmieniany 4 razy
super ciesze się chcialbym zobaczeć jak to wyglada najpierw...a dopiero potem udostepnic z mojej n0ki te 200MB..dzieki i czekam prosze o pw po wrzuceniu sccrenków
Telefon: N95 zwykła
Wersja FW: 20.0.015
Pojemność: 1GB
Kolor: Czarny
Sieć: PLUS
Dołączył: 07 Lip 2009 Posty: 6 Postawił 1 piw(a) Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw 09 Lip, 2009 00:40
Dobre, troszkę ciężko opanować sterowanie, ale da się pograć
Dzięki, piwo dla Ciebie.
_________________ Soft-N95.4shared.com <- Tam znajdziesz gry, tematy, aplikacje i wiele innych do Twojej nokii N95. Wszystko sprawdzone przeze mnie.
(Jeszcze w budowie)
Czarna Nokia N95 (nie 8GB), tuning wewnętrzny, zabieram się za zewnętrzny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum